Szkolenie z technik wprowadzenia grupy najwyższej jakości produktów wykorzystywanych do blanchingu – zabiegu korekcji zmarszczek przy wykorzystaniu kwasu hialuronowego o wyjątkowej konsystencji.
Szkolenie z technik wprowadzenia grupy najwyższej jakości produktów wykorzystywanych do Koktajlu Monako –
koktajlu łączącego w sobie niewielkie dawki toksyny botulinowej oraz substancji odżywczych indywidualnie dobranych do potrzeb danej skóry.
Szkolenie z technik wprowadzenia grupy najwyższej jakości produktów wykorzystywanych do Koktajlu Monako –
koktajlu łączącego w sobie niewielkie dawki toksyny botulinowej oraz substancji odżywczych indywidualnie dobranych do potrzeb danej skóry.
Szkolenie z technik wprowadzenia grupy najwyższej jakości produktów wykorzystywanych do lipolizy iniekcyjnej w obrębie ciała (tkanka tłuszczowa w obrębie brzucha, ud, pleców, tzw. boczków, ramion)
Szkolenie z technik wprowadzenia grupy najlepszej jakości produktów wykorzystywanych do stymulacji skóry twarzy, okolicy oka, szyi, dekoltu, dłoni oraz skóry głowy.
Współpracujemy z Krajowym Funduszem Szkoleniowym oraz Bazą Usług Rozwojowych.
Jeśli jesteś zainteresowany dofinansowaniem Twoich szkoleń, a nie wiesz, jak je uzyskać – skontaktuj się z nami!
Pomożemy Ci we wszystkich formalnościach.
Do miłego zobaczenia!
Korzystamy z plików cookies do przechowywania i/lub uzyskiwania dostępu do informacji o urządzeniu. Zgoda na te technologie pozwoli nam przetwarzać dane, takie jak zachowanie podczas przeglądania lub unikalne identyfikatory na tej stronie. Brak wyrażenia zgody lub wycofanie zgody może niekorzystnie wpłynąć na te funkcje. Jeżeli nie wyramasz zgody na zapisywanie plików cookie, możesz łatwo zarządzać swoimi uprawnieniami, np. we własnej przeglądarce internetowej lub po wybraniu opcji Zobacz preferencje.